Blog

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

8ee4b99c0b3a5a6d61a93f66fb80d19558da8da4&w=1920

Dacă ești în căutare de cadouri de Crăciun, nu căuta departe. Floral Soul ți-a pregătit top 5 plante de sărbători

Anul acesta îți propunem să înlocuiești plimbările lungi la mall cu un cadou verde care să binedispună și să revigoreze. Atașează o fundă pe una din cele cinci plante de Crăciun propuse de Floral Soul și vezi cum se luminează imediat chipul celor apropiați.

Plantele sunt un cadou minunat de Crăciun, pentru că cei ce le vor primi în dar se vor bucura de ele mult timp după ce masa de sărbătoare va fi strânsă, luminițele puse la loc și colindele vor deveni tăcute. Plantele alese de Floral Soul nu sunt întâmplătoare, fiecare poartă o semnificație și toate sunt festive. Așadar, să vedem care îți va cădea cu tronc la inimă. (Prețurile și întreaga colecție de plante le găsești online ).

 

#Crăciunei și Crăciunițe 

Crăciuneii trezesc nostalgie, pentru că mulți dintre noi, când eram mici, am văzut cum înfloreau pe la casele bunicilor. Crăciunul îl petrecem în tihnă, în sânul familiei, iar un crăciunel e fix ce trebuie. Bucură-ți prietenii și familia cu această plantă simbol a sărbătorilor de iarnă.

#Minibrăduți 

De Crăciun, brăduți nu pot fi niciodată prea mulți. Dacă îi mai împodobești și cu luminițe, atunci fii sigur/ă că sărbătorile ți-au reușit. Umple casa de bucurie și adu în dar niște minibrăduți veșnic verzi persoanelor care ți-au trecut prin gând chiar acum.

#Poinsettia 

I se mai zice Floarea Crăciunului și e un simbol al sezonului festiv. Poinsettia răspândește veselie în toată casă și face impresie ca obiect de decor și aranjament îndrăzneț pe masa de Crăciun. E un cadou greu de uitat, cel puțin datorită frunzelor sale de un colorit intens. 

#Cyclamen 

Cu o denumire mai exotică și așezată în ghivece de ceramică, planta Cyclamen e un strop de culoare în plină iarnă. Are frunze în formă de inimă și nu se lasă trecută cu vederea. Crescută cu atenția și pasiunea cuvenită, Floral Soul îți garantează că, dacă o alegi, nu vei da greș.

#Orhidee neagră 

Din toate timpurile, orhideele au furat inimi. N-ai cum să greșești cu o orhidee cadou, mai ales cu una neagră, care abundă în semnificații – și anume, admirație și devotament. Orhideele sunt mereu un motiv de a porni o discuție într-o încăpere, iar cel/cea care o va primi cadou nu va regreta nicio secundă frumusețea pe care o va aduce în spațiul său.

Toate plantele enumerate mai sus vin în ambalaje de sărbătoare cochete, fiind accesorizate în culori și motive de Crăciun. Pe lângă faptul că purifică aerul, prietenii noștri verzi au un efect calmant asupra noastră. Oferind cadou o plantă de Crăciun, de fapt oferi cu adevărat un memento pentru o sănătate și mai bună în noul an. 

Cu o singură vizită, fie răsfoind catalogul online , fie la Orangeria Floral Soul din Chișinău de pe strada Mihail Kogălniceanu 54, vei bifa aproape totul pe lista de cadouri de Crăciun. Dacă-ți plac, totuși, plantele mai exotice, alege din colecția felurită pusă la dispoziția ta aici . Fiecare plantă pe care o alegi îți va fi livrată cu grijă la ușă.

Din dragoste pentru plante,

Floral Soul