Termeni si conditii

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

Politica de confiden╚Ťialitate

Generalit─â╚Ťi

Site-ul www.floralsoul.md (├«n continuare ÔÇ×siteÔÇŁ), dedicat serviciilor de procurare a produselor ├«n mediul online, apar╚Ťine companiei FLORAL SOUL S.R.L., cu sediul ├«n mun. Chi╚Öin─âu, str. 31 August 1989, 78. Prin utilizarea site-ului www.florasloul.md accepta╚Ťi Acordul de confiden╚Ťialitate a datelor, prezentat ├«n continuare.

Acest document se refer─â la colectarea ┼či utilizarea informa╚Ťiilor personale pe care ni le furniza╚Ťi ├«n mod direct sau indirect ├«n momentul ├«n care folosi╚Ťi serviciile oferite de c─âtre acest site web.

Ne rezerv─âm dreptul de a efectua modific─âri sau actualiz─âri asupra prevederilor prezentului Acord de confiden╚Ťialitate, f─âr─â o ├«n╚Ötiin╚Ťare prealabil─â. Cea mai recent─â versiune va putea fi mereu accesat─â la adres─â web.

FLORAL SOUL S.R.L. ┬áeste con╚Ötient─â de importan╚Ťa protej─ârii informa╚Ťiilor preluate de la Dumneavoastr─â, iar acordul de fa╚Ť─â stipuleaz─â modul ├«n care utiliz─âm aceste date.

De asemenea, recomand─ârile Dumneavoastr─â sunt ╚Öi vor fi mereu binevenite ÔÇô v─â rug─âm (┼či v─â mul╚Ťumim anticipat) s─â utiliza╚Ťi cu ├«ncredere adresa team@floralsoul.md┬ápentru a ne transmite idei, sugestii, p─âreri.

Preluarea datelor

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â beneficia╚Ťi de procurarea produselor oferite prin intermediul site-ului – va fi nevoie s─â ne furniza╚Ťi informa╚Ťii personale.

Toate produsele ╚Öi serviciile prezentate pe www.floralsoul.md pot fi achitate prin intermediul cardurilor bancare VISA ╚Öi Mastercard prin conexiunea securizat─â al companiei ÔÇťPaynet Services ÔÇť S.R.L., Sediu: bd. Decebal 6, mun. Chi╚Öin─âu. www.floralsoul.md se oblig─â s─â nu divulge datele personale c─âtre persoane sau companii ter╚Ťe, cu excep╚Ťia cazurilor prev─âzute de legisla╚Ťia Republicii Moldova.

Datele sunt preluate doar ├«n cazul c├ónd accepta╚Ťi voluntar ┼či ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â transmiterea acestora c─âtre noi. Paginile din cadrul site-ului unde este nevoie de aceste informa╚Ťii con╚Ťin o leg─âtur─â c─âtre documentul de fa╚Ť─â, pentru a putea fi analizat, ├«n caz de necesitate.

III. Utilizarea datelor

Informa╚Ťiile confiden╚Ťiale preluate de pe site sunt folosite numai ├«n sensul utiliz─ârii cu succes a serviciilor oferite, dar ╚Öi pentru a lua leg─âtura cu Dumneavoastr─â ├«n caz de necesitate.

├Än plus, vor putea fi folosite pentru a v─â prezenta noi oportunit─â╚Ťi, oferte sau alte informa╚Ťii.

Dezv─âluirea datelor colectate

V─â asigur─âm c─â, f─âr─â acordul Dumneavoastr─â, FLORAL SOUL S.R.L. nu va divulga unei ter╚Ťe persoane informa╚Ťiile preluate, cu excep╚Ťia cazurilor prev─âzute de lege, atunci c├ónd transmiterea acestor date este absolut necesar─â.

Dumneavoastr─â sunte╚Ťi responsabil de p─âstrarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii informa╚Ťiilor personale, inclusiv de utilizarea cu grij─â a datelor folosite pentru autentificarea Dumneavoastr─â, indiferent dac─â utilizarea acestor date se face cu sau f─âr─â voia Dumneavoastr─â.

Angaja┼úii no┼čtri sunt obliga┼úi s─â respecte cu stricte┼úe confiden┼úialitatea oric─âror date personale aflate ├«n posesia noastr─â.

Din p─âcate niciun transfer de date prin Internet nu este garantat ca fiind ├«n ├«ntregime sigur. Totu╚Öi, vom lua toate m─âsurile rezonabile pentru ca siguran┼úa informa╚Ťiilor Dumneavoastr─â personale s─â r─âm├ón─â intact─â.

Accesul la date

V─â asigur─âm c─â lu─âm toate m─âsurile rezonabile pentru protec┼úia datelor personale ale Dumneavoastr─â, dar ┼či pentru men╚Ťinerea lor ├«ntr-o stare corect─â ┼či actual─â. ├Än eventualitatea ├«n care ve┼úi descoperi informa┼úii incorecte despre Dumneavoastr─â ÔÇô v─â rug─âm (┼či v─â mul╚Ťumim anticipat) s─â ne contacta╚Ťi pentru a efectua modific─ârile necesare.

├Än plus – angaja┼úii no┼čtri sunt obliga┼úi s─â respecte cu stricte╚Ťe confiden╚Ťialitatea oric─âror date personale aflate ├«n posesia noastr─â.

Acordul de fa┼ú─â este ├«ncheiat ├«ntre Dumneavoastr─â ┼či FLORAL SOUL S.R.L.. El reglementeaz─â modul de utilizare de c─âtre Dumneavoastr─â a (serviciilor oferite prin intermediul) site-ului www.floralsoul.md, av├ónd prioritate ├«n fa┼úa oric─ârui acord precedent dintre Dumneavoastr─â ┼či FLORAL SOUL S.R.L..

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Angajamentul FLORAL SOUL S.R.L. cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal

├Äncrederea dumneavoastr─â ├«n serviciile ╚Öi personalul nostru este una dintre principalele noastre preocup─âri. In acest sens, pentru a va furniza cea mai buna experien╚Ťa posibil─â, ne concentr─âm pe continua ├«mbun─ât─â╚Ťire ├«n ├«ntreaga noastr─â activitate.

FLORAL SOUL S.R.L. ┬ácunoa╚Öte importan╚Ťa datelor dumneavoastr─â personale ╚Öi se angajeaz─â s─â protejeze confiden╚Ťialitatea ╚Öi securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi s─â v─â furniz─âm ├«ntr-o manier─â integrat─â informa╚Ťiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«n cadrul prezentelor Termeni si Condi╚Ťii.

FLORAL SOUL S.R.L. ┬árespect─â confiden╚Ťialitatea tuturor clien╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi confiden╚Ťialitatea tuturor vizitatorilor website-urilor noastre ╚Öi va trata/prelucra datele personale cu mare aten╚Ťie, in condi╚Ťii tehnice si organizatorice de securitate adecvat─â.

FLORAL SOUL S.R.L.  prelucrează datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastră, in calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derulării raporturilor comerciale/contractuale la accesarea serviciilor oferite de FLORAL SOUL S.R.L.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastr─â, daca sunt oferite cu buna ╚Ötiin╚Ťa, de buna voie, din proprie ini╚Ťiativa, fie la solicitarea FLORAL SOUL S.R.L., de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda produse online, participarea la tombole si concursuri, prin completarea datelor in formularul de ├«nregistrare cont pe un website FLORAL SOUL S.R.L. etc.

Utilizarea acestui website dar si a altor website-uri FLORAL SOUL S.R.L. de c─âtre dumneavoastr─â se supune prezentelor prevederi si Condi╚Ťiilor generale, tehnice si de participare ale FLORAL SOUL S.R.L..

Ce date cu caracter personal prelucreaz─â FLORAL SOUL S.R.L.?

Prelucrarea datelor cu caracter personal┬áreprezint─â orice opera╚Ťiune sau set de opera╚Ťiuni, care se efectueaz─â asupra datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozi╚Ťie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restric╚Ťionarea, blocarea, ╚Ötergerea, distrugerea, arhivarea.

Pentru a accesa website-urile FLORAL SOUL S.R.L., nu este nevoie sa ne furniza╚Ťi niciun fel de date cu caracter personal.

In contextul desf─â╚Öur─ârii activit─â╚Ťii curente a FLORAL SOUL S.R.L., inclusiv derul─ârii activit─â╚Ťii comerciale/contractuale, procurare produselor, precum si in contextul ├«ndeplinirii obliga╚Ťiilor legale, va putem solicita anumite date cu caracter personal.

In acest sens, FLORAL SOUL S.R.L. va prelucra, printre altele, urm─âtoarele date cu caracter personal: numele ╚Öi prenumele, telefon/fax, adresa de domiciliu/re╚Öedin╚Ť─â, e-mail.

Cine sunt persoanele vizate?

Persoanele (vizate) ale c─âror date pot fi prelucrate de c─âtre FLORAL SOUL S.R.L., exclusiv in scopurile mai jos men╚Ťionate sunt:

Clien╚Ťi persoane fizice ai FLORAL SOUL S.R.L. (actuali, fo╚Öti sau poten╚Ťiali), vizitatori, public larg, reprezentan╚Ťii/├«mputernici╚Ťii ai acestora, legali sau conven╚Ťionali;

Consecin╚Ťele refuzului furniz─ârii datelor cu caracter personal┬áDumneavoastr─â, in calitate de persoana vizata, sunte╚Ťi obliga╚Ťi sa furniza╚Ťi date complete, actualizate si corecte.

Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activit─â╚Ťii, FLORAL SOUL S.R.L. va solicita datele cu caracter personal necesare prest─ârii respectivelor servicii, iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furniz─ârii FLORAL SOUL S.R.L..┬áAtunci c├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi un serviciu furnizat de FLORAL SOUL S.R.L., vom colecta date personale ├«n leg─âtura cu prestarea respectivelor servicii.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea acces─ârii serviciilor FLORAL SOUL S.R.L. prin intermediul website-urilor de╚Ťinute de FLORAL SOUL S.R.L., dumneavoastr─â sunte╚Ťi informat/a si/sau va exprima╚Ťi in mod expres consim╚Ť─âm├óntul (va da╚Ťi acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozi╚Ťiile legale privind protec╚Ťia persoanelor fizice in ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circula╚Ťie a acestor date (legisla╚Ťia interna legea nr.133/2011 privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal).

In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu, pentru ├«ndeplinirea unei obliga╚Ťii legale, si nici nu este justificata de un interes legitim al FLORAL SOUL S.R.L., dumneavoastr─â pute╚Ťi refuza o astfel de prelucrare sau va pute╚Ťi retrage consim╚Ť─âm├óntul dat anterior, refuzul urm├ónd sa produc─â efecte pentru viitor. Spre exemplu, Persoanele vizate ├«╚Öi pot retrage consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct, oferte personalizate, oric├ónd si f─âr─â sa fie necesar sa indice un motiv. Ulterior solu╚Ťion─ârii cererii de retragere a consim╚Ť─âm├óntului, persoana vizat─â nu va mai primi inform─âri comerciale cu privire la serviciile oferite de FLORAL SOUL S.R.L.┬á

Care sunt scopurile colect─ârii datelor cu caracter personal?

Utilizam datele dumneavoastră cu caracter personal doar in următoarele scopuri:

Derularea activit─â╚Ťii comerciale/contractuale a FLORAL SOUL S.R.L.;

Marketing, promovare, reclam─â, publicitate, concursuri, loterii publicitare, programe de loialitate, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate; dezvoltarea si ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor

Gestionarea rela╚Ťiilor cu clien╚Ťii; comunicarea comerciala cu clien╚Ťii prin orice mijloc de comunicare;

├Ändeplinirea obliga╚Ťiilor legale incidente;

Comunicarea cu institu╚Ťiile publice sau de interes public;

Arhivare, scopuri statistice;

FLORAL SOUL S.R.L. va considera toate informa╚Ťiile colectate de la dumneavoastr─â ca fiind confiden╚Ťiale si nu le va partaja cu ter╚Ťi (cu excep╚Ťia partenerilor de afaceri, a╚Öa cum este aceasta situa╚Ťie descrisa mai jos) f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â expres si anterior.

Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal?

Destinatarii datelor pot fi chiar persoanele (vizate) care au furnizat datele persoane, dup─â cum urmeaz─â:

Clien╚Ťi persoane fizice ai FLORAL SOUL S.R.L. (actuali, fo╚Öti sau poten╚Ťiali), vizitatori, public larg, reprezentan╚Ťi/├«mputernici╚Ťi acestora, legali sau conven╚Ťionali; (pentru scopul derul─ârii raporturilor comerciale/contractuale);

Destinatarii (al╚Ťii dec├ót persoanele vizate) datelor pot fi:┬áautorit─â╚Ťi publice centrale si locale, instan╚Ťele judec─âtore╚Öti, politie, (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), societ─â╚Ťi bancare, executori judec─âtore╚Öti, societ─â╚Ťi de asigurare si reasigurare, organiza╚Ťii de cercetare a pie╚Ťei (scop statistic) etc.

Confiden╚Ťialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de c─âtre FLORAL SOUL S.R.L. si nu vor fi furnizate c─âtre al╚Ťi ter╚Ťi in afara celor men╚Ťiona╚Ťi in prezentul document.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop promo╚Ťional (marketing)

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastr─â (cum ar fi: nume si prenume, adresa de e-mail, nr. fax, nr. telefon mobil/fix, etc) vor putea fi prelucrate de ÔÇť FLORAL SOUL S.R.L. cu respectarea drepturilor dvs., in special a dreptului de informare si opozi╚Ťie, in urm─âtoarele scopuri: marketing (inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunic─âri comerciale pentru serviciile FLORAL SOUL S.R.L., inclusiv cele dezvoltate ├«mpreun─â cu un partener FLORAL SOUL S.R.L., prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunica╚Ťii electronice. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastr─â vor putea fi folosite in scop promo╚Ťional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai FLORAL SOUL S.R.L., cu respectarea drepturilor dumneavoastr─â.

In cazul in care FLORAL SOUL S.R.L. inten╚Ťioneaz─â sa utilizeze datele dumneavoastr─â in scopuri de marketing direct, (daca persoanele vizate au optat in acest sens) dvs. ve╚Ťi fi informa╚Ťi in prealabil. Dumneavoastr─â va pute╚Ťi exercita dreptul de prevenire a unei asemenea prelucr─âri prin selectarea casetelor adecvate din formularele/documentele utilizate pentru colectarea datelor cu caracter personal.

Indiferent de situatei, in cazul in care ve╚Ťi dori ca datele cu caracter personal sa ├«nceteze a mai fi prelucrate de FLORAL SOUL S.R.L., ne pute╚Ťi solicita in mod expres ├«ncetarea oric─ârei prelucr─âri de date din partea noastr─â. Totodat─â, atunci c├ónd ve╚Ťi dori sa nu mai primi╚Ťi materiale informative din partea FLORAL SOUL S.R.L., va pute╚Ťi dezabona folosind butonul ÔÇ×DezabonareÔÇŁ

├Än rela╚Ťia cu FLORAL SOUL S.R.L., dumneavoastr─â, beneficia╚Ťi conform prevederilor legale aplicabile de urm─âtoarele drepturi:┬ádreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ╚Ötergerea datelor, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozi╚Ťie si procesul individual automatizat.

Durata prelucr─ârii datelor cu caracter personal

├Än vederea realiz─ârii scopului men╚Ťionat, FLORAL SOUL S.R.L. va prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal pe toata perioada de desf─â╚Öurare a rela╚Ťiilor contractuale pentru care a╚Ťi accesat serviciul, pana in momentul in care dumneavoastr─â, sau reprezentantul legal/conven╚Ťional al dvs., ve╚Ťi exercita dreptul de opozi╚Ťie/ de ╚Ötergere (cu excep╚Ťia situa╚Ťiei in care FLORAL SOUL S.R.L. prelucreaz─â datele in baza unei obliga╚Ťii legale sau justifica un interes legitim). Ulterior ├«ncheierii opera╚Ťiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, ├«n scopul pentru care au fost colectate, dac─â dumneavoastr─â sau reprezentantul legal/conven╚Ťional nu ve╚Ťi exercita dreptul de opozi╚Ťie/de ╚Ötergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de c─âtre FLORAL SOUL S.R.L. pe durata de timp prev─âzut─â ├«n procedurile interne FLORAL SOUL S.R.L. si/sau vor fi distruse.

Ce masuri de siguran╚Ťa sunt utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastr─â?

Pentru a evita utilizarea fără drept a datelor personale, precum si eventualele abuzuri, utilizam metode si tehnologii de securitate, împreună cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Securitatea integrala a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodat─â garantata. ├Än timp ce FLORAL SOUL S.R.L. depune toate eforturile in privin╚Ťa protej─ârii datelor dumneavoastr─â personale, nu putem garanta in mod absolut securitatea datelor transmise c─âtre website-urile FLORAL SOUL S.R.L.. Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastr─â. Odat─â ce primim informa╚Ťia referitoare la dumneavoastr─â, vom utiliza proceduri si masuri stricte de siguran╚Ťa ├«mpotriva utiliz─ârii neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulg─ârii datelor personale..

Care sunt drepturile dumneavoastr─â?

Prin citirea acestui document, dumneavoastr─â a╚Ťi fost informat/a cu privire la drepturile de care beneficia╚Ťi, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv:┬ádreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ╚Ötergerea datelor, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozi╚Ťie si procesul individual automatizat. Totodat─â, atunci c├ónd prelucrarea se realizeaz─â pe consim╚Ť─âm├ónt, dumneavoastr─â ave╚Ťi dreptul, de a va retrage consim╚Ť─âm├óntul in orice moment in forma scrisa, adresata FLORAL SOUL S.R.L., in condi╚Ťiile legisla╚Ťiei aplicabile, f─âr─â a afecta legalitatea prelucr─ârii efectuate pe baza consim╚Ť─âm├óntului ├«nainte de retragerea acestuia.

De asemenea, dumneavoastr─â ave╚Ťi dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si f─âr─â nicio justificare, prelucr─ârii datelor personale in scop de marketing direct, utiliz├ónd, daca este cazul, func╚Ťia de dezabonare inclusa in materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastr─â ave╚Ťi dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furniza╚Ťi c─âtre FLORAL SOUL S.R.L. sa fac─â obiectul unei prelucr─âri, cu men╚Ťionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive ├«ntemeiate si legitime, legate de situa╚Ťia dvs. particulara, cu excep╚Ťia cazurilor in care FLORAL SOUL S.R.L.. demonstreaz─â ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaz─â intereselor, drepturilor si libert─â╚Ťilor dumneavoastr─â sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept in instan╚Ťa. In caz de opozi╚Ťie nejustificata, FLORAL SOUL S.R.L. este ├«ndrept─â╚Ťita sa prelucreze in continuare datele in cauza.

Prin citirea acestui document dumneavoastr─â a╚Ťi luat cuno╚Ötin╚Ťa si ├«n╚Ťelege╚Ťi faptul ca datele cu caracter personal furnizate c─âtre FLORAL SOUL S.R.L. constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de FLORAL SOUL S.R.L. si/sau derularea activit─â╚Ťii comerciale/contractuale.

Cum va pute╚Ťi exercita drepturile dumneavoastr─â?

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastr─â va pute╚Ťi adresa Specialistului de date personale din cadrul FLORAL SOUL S.R.L. cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail:┬áteam@floralsoul.md. sau la urm─âtoarea adresa de corespondenta: FLORAL SOUL S.R.L., cu sediul ├«n mun. Chi╚Öin─âu, str. M. Kog─âlniceanu, 54.

Aceste prevederi pot suferi modific─âri/actualiz─âri ocazionale. Va recomandam sa verifica╚Ťi la fiecare utilizare a website-urilor FLORAL SOUL S.R.L. prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informa╚Ťi in leg─âtura cu acestea. Prin accesarea website-urilor FLORAL SOUL S.R.L. sau utilizarea serviciilor FLORAL SOUL S.R.L. prin intermediul website-urilor men╚Ťionate, ulterior modific─ârilor, se vor considera acceptate, noile prevederi.

Dreptul de autor

Compania FLORAL SOUL S.R.L. de╚Ťine dreptul de autor asupra imaginilor ╚Öi textelor plasate pe site www.floralsoul.md. ├Än caz de sesizare a unei ├«nc─âlc─âri, pute╚Ťi raporta despre aceasta la urm─âtoarea adres─â:┬áteam@floralsoul.md.