Termeni si conditii

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

GENERALITĂȚI

Site-ul www.floralsoul.md (├«n continuare ÔÇ×siteÔÇŁ), dedicat serviciilor de procurare a produselor ├«n mediul online, apar╚Ťine companiei FLORAL SOUL S.R.L., cu sediul ├«n mun. Chi╚Öin─âu, str. 31 August 1989, 78. Prin utilizarea site-ului www.florasloul.md accepta╚Ťi Acordul de confiden╚Ťialitate a datelor, prezentat ├«n continuare.

Acest document se refer─â la colectarea ┼či utilizarea informa╚Ťiilor personale pe care ni le furniza╚Ťi ├«n mod direct sau indirect ├«n momentul ├«n care folosi╚Ťi serviciile oferite de c─âtre acest site web.

Ne rezerv─âm dreptul de a efectua modific─âri sau actualiz─âri asupra prevederilor prezentului Acord de confiden╚Ťialitate, f─âr─â o ├«n╚Ötiin╚Ťare prealabil─â. Cea mai recent─â versiune va putea fi mereu accesat─â la adres─â web.

FLORAL SOUL S.R.L.┬á este con╚Ötient─â de importan╚Ťa protej─ârii informa╚Ťiilor preluate de la Dumneavoastr─â, iar acordul de fa╚Ť─â stipuleaz─â modul ├«n care utiliz─âm aceste date.

├Än conformitate cu prevederile Legii Nr.133/2011 privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal, furnizorul de servicii prelucreaz─â date cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu bun─â-credin╚Ť─â ╚Öi se face ├«n temeiul ╚Öi ├«n conformitate cu prevederile legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaz─â prin mijloace mixte (automate ╚Öi manuale), cu respectarea cerin╚Ťelor legale ╚Öi ├«n condi╚Ťii care s─â asigure securitatea, confiden╚Ťialitatea ╚Öi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Furnizorul colectează și prelucrează doar datele personale furnizate de consumatori la efectuarea comenzii: nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală.

Datele personale sunt utilizate exclusiv ├«n scopul administr─ârii site-ului, pentru a permite accesul la informa╚Ťii special, pentru livrarea comenzilor sau pentru a contacta consumatorul ├«n vederea execut─ârii livr─ârii. Prin prezenta informare, utilizatorii ╚Öi consumatorii iau cuno╚Ötin╚Ť─â despre faptul c─â li se vor prelucra ╚Öi utiliza datele cu caracter personal (nume, prenume, num─âr de telefon, adresa, adresa po╚Ötal─â). Furnizorul de servicii prelucreaz─â datele cu caracter personal ale utilizatorilor ╚Öi consumatorilor care sunt furnizate prin navigarea, folosirea ╚Öi ├«nregistrarea pe site-ul www.floralsoul.md

Orice informa╚Ťie furnizat─â de c─âtre utilizatorii ╚Öi consumatorii site-ului www.floralsoul.md, va fi considerat─â ╚Öi va reprezenta consim╚Ť─âm├óntul expres ca datele personale s─â fie folosite de Furnizor.

Furnizorul nu va dezv─âlui unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi niciuna dintre datele de╚Ťinute, f─âr─â acordul persoanelor vizate ╚Öi nu va comercializa, schimba, divulga aceste date cu alte persoane, cu excep╚Ťiile prev─âzute de legisla╚Ťia ├«n vigoare (la solicitarea institu╚Ťiilor publice ale statului, organele de drept, instan╚Ťelor de judecat─â, de asemenea autorizate s─â prelucreze date cu caracter personal).

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate și utilizate de către Furnizor și în scopuri statistice și de promovare ulterioară. 

Furnizorul de servicii ├«ndepline╚Öte cerin╚Ťele de securitate a datelor cu caracter personal ╚Öi asigur─â protec╚Ťia datelor consumatorilor ╚Öi le protejeaz─â pentru a nu fi pierdute, distruse, distorsionate/falsificate sau divulgate ter╚Ťelor persoane.

Angaja╚Ťii furnizorului de servicii sunt obliga╚Ťi s─â respecte confiden╚Ťialitatea datelor personale ale consumatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizat─â de persoana ├«mputernicit─â a Furnizorului.

Furnizorul utilizează metode și tehnologii de securitate conform prevederilor legale în vigoare.

Furnizorul nu colecteaz─â informa╚Ťii referitoare la tranzac╚Ťii, cum ar fi nr. la card, data expir─ârii, ╚Ťara de origine.

Pentru mai multe detalii ╚Öi informa╚Ťii orice persoan─â interesat─â se poate adresa printr-un email la team@floralsoul.md sau prin telefon la num─ârul +373 69 99 23 28.

PRELUAREA DATELOR

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â beneficia╚Ťi de procurarea produselor oferite prin intermediul site-ului – va fi nevoie s─â ne furniza╚Ťi informa╚Ťii personale.

Datele sunt preluate doar ├«n cazul c├ónd accepta╚Ťi voluntar ┼či ├«n cuno╚Ötin╚Ť─â de cauz─â transmiterea acestora c─âtre noi. Paginile din cadrul site-ului unde este nevoie de aceste informa╚Ťii con╚Ťin o leg─âtur─â c─âtre documentul de fa╚Ť─â, pentru a putea fi analizat, ├«n caz de necesitate.

Prin utilizarea site-ului www.floralsoul.md, sunte╚Ťi de acord ├«n mod automat cu colectarea ╚Öi prelucrarea datelor cu caracter personal, care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor.

Datele personale se prelucreaz─â doar pentru scopuri legitime, precum acela de a furniza produsele pe care le comanzi, promo╚Ťii, google analytics, cookies ╚Öi notific─âri\newsletter.

Toat─â informa╚Ťia ce con╚Ťine date cu caracter personal este stocat─â ╚Öi utilizat─â doar pentru perioada necesar─â atingerii scopurilor pentru care a fost colectat─â ╚Öi ├«n conformitate cu prevederile stabilite de Legea nr. 133/2011 privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal.

Noi folosim m─âsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, men╚Ťinerea exactit─â╚Ťii datelor ╚Öi pentru asigurarea utiliz─ârii corecte a informa╚Ťiei de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin re╚Ťea wireless nu poate fi protejata ├«n totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informa╚Ťiei pe care o ofer─â Cump─âr─âtorului, astfel, el va face acest lucru pe propria r─âspundere.

UTILIZAREA DATELOR

Informa╚Ťiile confiden╚Ťiale preluate de pe site sunt folosite numai ├«n sensul utiliz─ârii cu succes a serviciilor oferite, dar ╚Öi pentru a lua leg─âtura cu Dumneavoastr─â ├«n caz de necesitate.

├Än plus, vor putea fi folosite pentru a v─â prezenta noi oportunit─â╚Ťi, oferte sau alte informa╚Ťii.

DEZV─éLUIREA DATELOR COLECTATE

V─â asigur─âm c─â, f─âr─â acordul Dumneavoastr─â, FLORAL SOUL S.R.L. nu va divulga unei ter╚Ťe persoane informa╚Ťiile preluate, cu excep╚Ťia cazurilor prev─âzute de lege, atunci c├ónd transmiterea acestor date este absolut necesar─â.

Dumneavoastr─â sunte╚Ťi responsabil de p─âstrarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii informa╚Ťiilor personale, inclusiv de utilizarea cu grij─â a datelor folosite pentru autentificarea Dumneavoastr─â, indiferent dac─â utilizarea acestor date se face cu sau f─âr─â voia Dumneavoastr─â.

Angaja┼úii no┼čtri sunt obliga┼úi s─â respecte cu stricte┼úe confiden┼úialitatea oric─âror date personale aflate ├«n posesia noastr─â.

Din p─âcate niciun transfer de date prin Internet nu este garantat ca fiind ├«n ├«ntregime sigur. Totu╚Öi, vom lua toate m─âsurile rezonabile pentru ca siguran┼úa informa╚Ťiilor Dumneavoastr─â personale s─â r─âm├ón─â intact─â.

ACCESUL LA DATE

V─â asigur─âm c─â lu─âm toate m─âsurile rezonabile pentru protec┼úia datelor personale ale Dumneavoastr─â, dar ┼či pentru men╚Ťinerea lor ├«ntr-o stare corect─â ┼či actual─â. ├Än eventualitatea ├«n care ve┼úi descoperi informa┼úii incorecte despre Dumneavoastr─â ÔÇô v─â rug─âm (┼či v─â mul╚Ťumim anticipat) s─â ne contacta╚Ťi pentru a efectua modific─ârile necesare.

├Än plus – angaja┼úii no┼čtri sunt obliga┼úi s─â respecte cu stricte╚Ťe confiden╚Ťialitatea oric─âror date personale aflate ├«n posesia noastr─â.

Acordul de fa┼ú─â este ├«ncheiat ├«ntre Dumneavoastr─â ┼či FLORAL SOUL S.R.L.. El reglementeaz─â modul de utilizare de c─âtre Dumneavoastr─â a (serviciilor oferite prin intermediul) site-ului www.floralsoul.md, av├ónd prioritate ├«n fa┼úa oric─ârui acord precedent dintre Dumneavoastr─â ┼či FLORAL SOUL S.R.L..

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Angajamentul FLORAL SOUL S.R.L. cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal

├Äncrederea dumneavoastr─â ├«n serviciile ╚Öi personalul nostru este una dintre principalele noastre preocup─âri. In acest sens, pentru a va furniza cea mai buna experien╚Ťa posibil─â, ne concentr─âm pe continua ├«mbun─ât─â╚Ťire ├«n ├«ntreaga noastr─â activitate.

FLORAL SOUL S.R.L.┬á cunoa╚Öte importan╚Ťa datelor dumneavoastr─â personale ╚Öi se angajeaz─â s─â protejeze confiden╚Ťialitatea ╚Öi securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi s─â v─â furniz─âm ├«ntr-o manier─â integrat─â informa╚Ťiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«n cadrul prezentelor Termeni si Condi╚Ťii.

FLORAL SOUL S.R.L.┬á respect─â confiden╚Ťialitatea tuturor clien╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi confiden╚Ťialitatea tuturor vizitatorilor website-urilor noastre ╚Öi va trata/prelucra datele personale cu mare aten╚Ťie, in condi╚Ťii tehnice si organizatorice de securitate adecvat─â.

FLORAL SOUL S.R.L.  prelucrează datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastră, in calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derulării raporturilor comerciale/contractuale la accesarea serviciilor oferite de FLORAL SOUL S.R.L.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastr─â, daca sunt oferite cu buna ╚Ötiin╚Ťa, de buna voie, din proprie ini╚Ťiativa, fie la solicitarea FLORAL SOUL S.R.L., de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda produse online, participarea la tombole si concursuri, prin completarea datelor in formularul de ├«nregistrare cont pe un website FLORAL SOUL S.R.L. etc.

Utilizarea acestui website dar si a altor website-uri FLORAL SOUL S.R.L. de c─âtre dumneavoastr─â se supune prezentelor prevederi si Condi╚Ťiilor generale, tehnice si de participare ale FLORAL SOUL S.R.L..

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCREAZ─é FLORAL SOUL S.R.L.?

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezint─â orice opera╚Ťiune sau set de opera╚Ťiuni, care se efectueaz─â asupra datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozi╚Ťie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restric╚Ťionarea, blocarea, ╚Ötergerea, distrugerea, arhivarea.

Pentru a accesa website-urile FLORAL SOUL S.R.L., nu este nevoie sa ne furniza╚Ťi niciun fel de date cu caracter personal.

In contextul desf─â╚Öur─ârii activit─â╚Ťii curente a FLORAL SOUL S.R.L., inclusiv derul─ârii activit─â╚Ťii comerciale/contractuale, procurare produselor, precum si in contextul ├«ndeplinirii obliga╚Ťiilor legale, va putem solicita anumite date cu caracter personal.

In acest sens, FLORAL SOUL S.R.L. va prelucra, printre altele, urm─âtoarele date cu caracter personal: numele ╚Öi prenumele, telefon/fax, adresa de domiciliu/re╚Öedin╚Ť─â, e-mail.

CINE SUNT PERSOANELE VIZATE?

Persoanele (vizate) ale c─âror date pot fi prelucrate de c─âtre FLORAL SOUL S.R.L., exclusiv in scopurile mai jos men╚Ťionate sunt:

Clien╚Ťi persoane fizice ai FLORAL SOUL S.R.L. (actuali, fo╚Öti sau poten╚Ťiali), vizitatori, public larg, reprezentan╚Ťii/├«mputernici╚Ťii ai acestora, legali sau conven╚Ťionali;

Consecin╚Ťele refuzului furniz─ârii datelor cu caracter personal Dumneavoastr─â, in calitate de persoana vizata, sunte╚Ťi obliga╚Ťi sa furniza╚Ťi date complete, actualizate si corecte.

Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activit─â╚Ťii, FLORAL SOUL S.R.L. va solicita datele cu caracter personal necesare prest─ârii respectivelor servicii, iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furniz─ârii FLORAL SOUL S.R.L.. Atunci c├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi un serviciu furnizat de FLORAL SOUL S.R.L., vom colecta date personale ├«n leg─âtura cu prestarea respectivelor servicii.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea acces─ârii serviciilor FLORAL SOUL S.R.L. prin intermediul website-urilor de╚Ťinute de FLORAL SOUL S.R.L., dumneavoastr─â sunte╚Ťi informat/a si/sau va exprima╚Ťi in mod expres consim╚Ť─âm├óntul (va da╚Ťi acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozi╚Ťiile legale privind protec╚Ťia persoanelor fizice in ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circula╚Ťie a acestor date (legisla╚Ťia interna legea nr.133/2011 privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal).

In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu, pentru ├«ndeplinirea unei obliga╚Ťii legale, si nici nu este justificata de un interes legitim al FLORAL SOUL S.R.L., dumneavoastr─â pute╚Ťi refuza o astfel de prelucrare sau va pute╚Ťi retrage consim╚Ť─âm├óntul dat anterior, refuzul urm├ónd sa produc─â efecte pentru viitor. Spre exemplu, Persoanele vizate ├«╚Öi pot retrage consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct, oferte personalizate, oric├ónd si f─âr─â sa fie necesar sa indice un motiv. Ulterior solu╚Ťion─ârii cererii de retragere a consim╚Ť─âm├óntului, persoana vizat─â nu va mai primi inform─âri comerciale cu privire la serviciile oferite de FLORAL SOUL S.R.L.┬á

CARE SUNT SCOPURILE COLECT─éRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Utilizam datele dumneavoastr─â cu caracter personal doar in urm─âtoarele scopuri:

Derularea activit─â╚Ťii comerciale/contractuale a FLORAL SOUL S.R.L.;

Marketing, promovare, reclam─â, publicitate, concursuri, loterii publicitare, programe de loialitate, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate; dezvoltarea si ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor

Gestionarea rela╚Ťiilor cu clien╚Ťii; comunicarea comerciala cu clien╚Ťii prin orice mijloc de comunicare;

├Ändeplinirea obliga╚Ťiilor legale incidente;

Comunicarea cu institu╚Ťiile publice sau de interes public;

Arhivare, scopuri statistice;

FLORAL SOUL S.R.L. va considera toate informa╚Ťiile colectate de la dumneavoastr─â ca fiind confiden╚Ťiale si nu le va partaja cu ter╚Ťi (cu excep╚Ťia partenerilor de afaceri, a╚Öa cum este aceasta situa╚Ťie descrisa mai jos) f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â expres si anterior.

CINE SUNT DESTINATARII DATELOR DUMNEAVOASTR─é CU CARACTER PERSONAL?

Destinatarii datelor pot fi chiar persoanele (vizate) care au furnizat datele persoane, dup─â cum urmeaz─â:

Clien╚Ťi persoane fizice ai FLORAL SOUL S.R.L. (actuali, fo╚Öti sau poten╚Ťiali), vizitatori, public larg, reprezentan╚Ťi/├«mputernici╚Ťi acestora, legali sau conven╚Ťionali; (pentru scopul derul─ârii raporturilor comerciale/contractuale);

Destinatarii (al╚Ťii dec├ót persoanele vizate) datelor pot fi: autorit─â╚Ťi publice centrale si locale, instan╚Ťele judec─âtore╚Öti, poli╚Ťie, (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), societ─â╚Ťi bancare, executori judec─âtore╚Öti, societ─â╚Ťi de asigurare si reasigurare, organiza╚Ťii de cercetare a pie╚Ťei (scop statistic) etc.

Confiden╚Ťialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de c─âtre FLORAL SOUL S.R.L. si nu vor fi furnizate c─âtre al╚Ťi ter╚Ťi in afara celor men╚Ťiona╚Ťi in prezentul document.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN SCOP PROMOȚIONAL (MARKETING)

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastr─â (cum ar fi: nume si prenume, adresa de e-mail, nr. fax, nr. telefon mobil/fix, etc) vor putea fi prelucrate de ÔÇť FLORAL SOUL S.R.L. cu respectarea drepturilor dvs., in special a dreptului de informare si opozi╚Ťie, in urm─âtoarele scopuri: marketing (inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunic─âri comerciale pentru serviciile FLORAL SOUL S.R.L., inclusiv cele dezvoltate ├«mpreun─â cu un partener FLORAL SOUL S.R.L., prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunica╚Ťii electronice. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastr─â vor putea fi folosite in scop promo╚Ťional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai FLORAL SOUL S.R.L., cu respectarea drepturilor dumneavoastr─â.

In cazul in care FLORAL SOUL S.R.L. inten╚Ťioneaz─â sa utilizeze datele dumneavoastr─â in scopuri de marketing direct, (daca persoanele vizate au optat in acest sens) dvs. ve╚Ťi fi informa╚Ťi in prealabil. Dumneavoastr─â va pute╚Ťi exercita dreptul de prevenire a unei asemenea prelucr─âri prin selectarea casetelor adecvate din formularele/documentele utilizate pentru colectarea datelor cu caracter personal.

Indiferent de situatei, in cazul in care ve╚Ťi dori ca datele cu caracter personal sa ├«nceteze a mai fi prelucrate de FLORAL SOUL S.R.L., ne pute╚Ťi solicita in mod expres ├«ncetarea oric─ârei prelucr─âri de date din partea noastr─â. Totodat─â, atunci c├ónd ve╚Ťi dori sa nu mai primi╚Ťi materiale informative din partea FLORAL SOUL S.R.L., va pute╚Ťi dezabona folosind butonul ÔÇ×DezabonareÔÇŁ

├Än rela╚Ťia cu FLORAL SOUL S.R.L., dumneavoastr─â, beneficia╚Ťi conform prevederilor legale aplicabile de urm─âtoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ╚Ötergerea datelor, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozi╚Ťie si procesul individual automatizat.

DURATA PRELUCR─éRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

├Än vederea realiz─ârii scopului men╚Ťionat, FLORAL SOUL S.R.L. va prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal pe toata perioada de desf─â╚Öurare a rela╚Ťiilor contractuale pentru care a╚Ťi accesat serviciul, pana in momentul in care dumneavoastr─â, sau reprezentantul legal/conven╚Ťional al dvs., ve╚Ťi exercita dreptul de opozi╚Ťie/ de ╚Ötergere (cu excep╚Ťia situa╚Ťiei in care FLORAL SOUL S.R.L. prelucreaz─â datele in baza unei obliga╚Ťii legale sau justifica un interes legitim). Ulterior ├«ncheierii opera╚Ťiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, ├«n scopul pentru care au fost colectate, dac─â dumneavoastr─â sau reprezentantul legal/conven╚Ťional nu ve╚Ťi exercita dreptul de opozi╚Ťie/de ╚Ötergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de c─âtre FLORAL SOUL S.R.L. pe durata de timp prev─âzut─â ├«n procedurile interne FLORAL SOUL S.R.L. si/sau vor fi distruse.

Ce masuri de siguran╚Ťa sunt utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastr─â?

Pentru a evita utilizarea fără drept a datelor personale, precum si eventualele abuzuri, utilizam metode si tehnologii de securitate, împreună cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Securitatea integrala a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodat─â garantata. ├Än timp ce FLORAL SOUL S.R.L. depune toate eforturile in privin╚Ťa protej─ârii datelor dumneavoastr─â personale, nu putem garanta in mod absolut securitatea datelor transmise c─âtre website-urile FLORAL SOUL S.R.L.. Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastr─â. Odat─â ce primim informa╚Ťia referitoare la dumneavoastr─â, vom utiliza proceduri si masuri stricte de siguran╚Ťa ├«mpotriva utiliz─ârii neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulg─ârii datelor personale..

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTR─é?

Prin citirea acestui document, dumneavoastr─â a╚Ťi fost informat/a cu privire la drepturile de care beneficia╚Ťi, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ╚Ötergerea datelor, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozi╚Ťie si procesul individual automatizat. Totodat─â, atunci c├ónd prelucrarea se realizeaz─â pe consim╚Ť─âm├ónt, dumneavoastr─â ave╚Ťi dreptul, de a va retrage consim╚Ť─âm├óntul in orice moment in forma scrisa, adresata FLORAL SOUL S.R.L., in condi╚Ťiile legisla╚Ťiei aplicabile, f─âr─â a afecta legalitatea prelucr─ârii efectuate pe baza consim╚Ť─âm├óntului ├«nainte de retragerea acestuia.

De asemenea, dumneavoastr─â ave╚Ťi dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si f─âr─â nicio justificare, prelucr─ârii datelor personale in scop de marketing direct, utiliz├ónd, daca este cazul, func╚Ťia de dezabonare inclusa in materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastr─â ave╚Ťi dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furniza╚Ťi c─âtre FLORAL SOUL S.R.L. sa fac─â obiectul unei prelucr─âri, cu men╚Ťionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive ├«ntemeiate si legitime, legate de situa╚Ťia dvs. particulara, cu excep╚Ťia cazurilor in care FLORAL SOUL S.R.L.. demonstreaz─â ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaz─â intereselor, drepturilor si libert─â╚Ťilor dumneavoastr─â sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept in instan╚Ťa. In caz de opozi╚Ťie nejustificata, FLORAL SOUL S.R.L. este ├«ndrept─â╚Ťita sa prelucreze in continuare datele in cauza.

Prin citirea acestui document dumneavoastr─â a╚Ťi luat cuno╚Ötin╚Ťa si ├«n╚Ťelege╚Ťi faptul ca datele cu caracter personal furnizate c─âtre FLORAL SOUL S.R.L. constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de FLORAL SOUL S.R.L. si/sau derularea activit─â╚Ťii comerciale/contractuale.

CUM VA PUTEȚI EXERCITA DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastr─â va pute╚Ťi adresa Specialistului de date personale din cadrul FLORAL SOUL S.R.L. cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: team@floralsoul.md. sau la urm─âtoarea adresa de corespondenta: FLORAL SOUL S.R.L., cu sediul ├«n mun. Chi╚Öin─âu, str. M. Kog─âlniceanu, 54.

Aceste prevederi pot suferi modific─âri/actualiz─âri ocazionale. Va recomandam sa verifica╚Ťi la fiecare utilizare a website-urilor FLORAL SOUL S.R.L. prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informa╚Ťi in leg─âtura cu acestea. Prin accesarea website-urilor FLORAL SOUL S.R.L. sau utilizarea serviciilor FLORAL SOUL S.R.L. prin intermediul website-urilor men╚Ťionate, ulterior modific─ârilor, se vor considera acceptate, noile prevederi.

DREPTUL DE AUTOR

Compania FLORAL SOUL S.R.L. de╚Ťine dreptul de autor asupra imaginilor ╚Öi textelor plasate pe site www.floralsoul.md. ├Än caz de sesizare a unei ├«nc─âlc─âri, pute╚Ťi raporta despre aceasta la urm─âtoarea adres─â: team@floralsoul.md.

┬á├ÄNREGISTRAREA ╚śI ACHITAREA COMENZII

Achitarea online a comenzilor este posibil─â cu cardul de plat─â ÔÇô la primirea comenzii ve╚Ťi primi bonul fiscal ce va confirma plata.┬á

Plata online se face ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ťa maxima folosind ca instrument de plat─â cardul de plat─â, care permite efectuarea de tranzac╚Ťii online. Datele cardului bancar sunt introduse pe pagina securizata a b─âncii. Dup─â efectuarea pl─â╚Ťii ve╚Ťi primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.

Procesatorul de plata folose╚Öte un sistem securizat, bazat pe ultima versiunea a standardului de securitate 3D-Secure ceea ce ├«nseamn─â o nou─â abordare global─â a autentific─ârii cump─âr─âtorilor ├«n tranzac╚Ťii sigure online. Aceasta m─âsura de siguran╚Ť─â presupune redirec╚Ťionarea utilizatorului ├«n momentul efectu─ârii pla╚Ťii pe o pagina securizata maib unde autentificarea fiec─ârui de╚Ťin─âtor de card se face prin atribuirea unui cod de unic─â folosin╚Ťe pentru fiecare tranzac╚Ťie online.

Toate produsele ╚Öi serviciile prezentate pe www.floralsoul.md pot fi achitate ╚Öi prin intermediul cardurilor bancare VISA ╚Öi Mastercard prin conexiunea securizata al companiei ÔÇťPaynet ServicesÔÇť S.R.L., Sediu: bd. Decebal 6, mun. Chi╚Öin─âu. www.floralsoul.md se oblig─â s─â nu divulge datele personale c─âtre persoane sau companii ter╚Ťe, cu excep╚Ťia cazurilor prev─âzute de legisla╚Ťia Republicii Moldova.

Rambursarea mijloacelor b─âne╚Öti se efectueaz─â doar pe cardul de plat─â care a fost folosit pentru achizi╚Ťie.

Pentru a efectua o plat─â, va trebui s─â introduce╚Ťi detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informa╚Ťii se face ├«n conformitate cu toate m─âsurile de securitate necesare. Informa╚Ťiile sunt transmise ├«n form─â criptat─â ╚Öi sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de pl─â╚Ťi.


Pentru efectuarea pl─â╚Ťii vor fi solicitate urm─âtoarele date:

  • Num─ârul cardului (16 cifre)
  • Data expir─ârii (luna ╚Öi anul)
  • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
  • Numele ╚Öi prenumele de pe cardul de plat─â

├Än cazul ├«n care valuta cardului difer─â de valuta tranzac╚Ťiei (MDL), atunci la convertirea sumei re╚Ťinute din contul de card se vor aplica condi╚Ťiile b─âncii emitente.

 LIVRAREA PRODUSELOR / MĂRFURILOR / SERVICIILOR

Dup─â ├«nregistrarea comenzii, cump─âr─âtorului i se ofer─â informa╚Ťia privind data preconizat─â de transmitere a comenzii de c─âtre curieri / serviciul de livrare.┬á

Livrarea ├«n raza or. Chi╚Öin─âu se efectueaz─â ├«n timp de 48 ore de la confirmarea a comenzii de c─âtre operatorii no╚Ötri. Livrarea se efectueaz─â ├«ntre 10:00 ÔÇô 12:00 ╚Öi 19:00 ÔÇô 20:00 ╚Öi este┬ágratuit─â┬ápentru comenzile ├«n raza or. Chi╚Öin─âu.┬á

Livrarea pe teritoriul R.Moldova se discut─â la confirmarea comenzii de c─âtre operatorii no╚Ötri. Livrarea se efectueaz─â ├«n condi╚Ťiile comode clientului ╚Öi este┬ácontra cost care va fi discutat individual la fiecare comand─â.

├Än zilele de duminic─â sau s─ârb─âtoare na╚Ťional─â nu se efectueaz─â livr─âri.

Termenul de livrare se poate extinde ├«n anumite situa╚Ťii izolate (de exemplu: condi╚Ťii meteo nefavorabile, perioadele s─ârb─âtorilor legale, probleme tehnice neprev─âzute etc). V─â vom notifica ├«n cazul ├«n care ├«nt├ómpin─âm una dintre situa╚Ťiile izolate ├«n prealabil.

Pute╚Ťi alege orice adresa pentru livrare ÔÇô acas─â, ├«n oficiu sau oricare alt─â adres─â, f─âr─â achit─âri suplimentare. Noi accept─âm o singur─â adres─â de livrare pentru fiecare comand─â. ├Än cazul ├«n care ave╚Ťi nevoie pentru a livra comanda pe diferite adrese, v─â rug─âm s─â ├«nregistra╚Ťi comenzi diferite pentru fiecare adres─â.

La primirea produselor, v─â rug─âm ├«n prezen╚Ťa curierului s─â verifica╚Ťi integritatea ambalajului, prezen╚Ťa bonului fiscal. Orice preten╚Ťie ulterioar─â cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

DREPTUL LA RETUR  

Conform no╚Ťiunii din Legea nr. 105-XV din 13 martie 2013 privind protec╚Ťia consumatorilor Cump─âr─âtorul are dreptul de a returna produs/marfa procurat─â din anumite motive ├«n timp de 14 zile de la ziua achit─ârii. Mijloacele b─âne╚Öti sunt returnate pe cardul de pe care s-a efectuat cump─âr─âtura.

Articolele de articole exemplu nu pot fi schimbate sau returnate, ├«n conformitate cu┬á Anexa nr.2 a Hot─âr├órii Guvernului Ôäľ1465 din┬á08.12.2003 (MO248-253/19.12.2003), ├«n redac╚Ťia┬áHot─âr├órii Guvernului Ôäľ1188 din┬á02.11.2007 (đťđ×175/09.11.2007).

Contactele companiei in caz de retur: +373  69 99 23 28

Termenul de procesare a cererii de retur: 5 zile

Condi╚Ťiile de retur: Rambursarea banilor sau ├«nlocuirea poate fi ini╚Ťiat─â doar ├«n cazul ├«n care produsul este returnat ├«n starea ├«n care a fost procurat. Returnarea/schimbul se face doar pe baza bonului sau a facturii fiscale. Dup─â expirarea celor 14 zile din momentul cump─âr─ârii, returul nu este posibil.┬á

DATELE DE CONTACT 

Denumirea juridica a companiei: Floral Soul SRL

IDNO: 1017600048603

Adresa juridica: str. 31 August 1989, 78

Adresa fizica: Mihail Kog─âlniceanu, 54
Telefon de contact: +373 69 99 23 28

Email de contact: team@floralsoul.md