Back arrow Floral Soul
Floral Background

Plantele oferă
starea de bine.

La Floral Soul, ne-am propus să-ți aducem natura în interior, acolo unde locuiești, lucrezi și te odihnești. Pentru aceasta, vom avea grijă să ai parte de o experiență minunată pe durata procesului de înverzire. Îți vom recomanda plantele potrivite pentru locuința sau oficiul tău.

01

Analizăm
spațiul

Green Plant

Plantele subliniază personalitatea noastră. Motiv pentru care, atunci când facem o selecție de plante, înainte de toate, pornim de la stilul și modul de viață. La fel, analizăm atent spațiul: luminozitatea, umiditatea și designul interior.

Space Analysis

02

Alegem
Plantele

Green Plant

Odată ce avem o imagine generală a spațiului, selectăm plantele care se potrivesc cel mai bine condițiilor. După același criteriu, vom alege ghivecele și/sau instalațiile pentru plante. Transplantăm plantele și le amenajăm în locul potrivit.

Space Analysis

03

Îngrijim
sistematic

Green Plant

Ca să te bucuri cât mai mult de plante, noi vom avea grijă de ele. Le facem vizite săptămânale, oferindu-le tot de ce au nevoie: le udăm, afânăm/adăugăm pământ, curățim și pulverizăm frunzele, le înmulțim și le transplantăm la o perioadă.

Space Analysis

Cum se simt oamenii după înverzire

Slide Left Slide Right

Floral Soul ne-a lăsat o amprentă verde, plină de energie și prospețime.

Alina,

ISD

Sunt foarte mulțumit de la prima discuție pâna la livrarea florilor în timp util.

Dan,

Ellation

Floral Soul не просто озеленили наш офис, они индивидуально подобрали для нас именно те растения, которые подходят под наш стиль и настроение.

Tatiana,

Best4u Group

Echipa Floral Soul face totul precum ne dorim plus că este și receptivă când vine vorba de sfaturi sau idei creative.

Corina,

Technosoft

1 / 4