Posturi Vacante

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

Posturi vacante

Junior Marketing Manager

Floral Soul este compania care vine să ofere starea de bine prin alegerea plantelor conform stilului tău de viață. Floral Soul are grijă să-ți ofere o experiență unică de înverzire, de la alegerea plantelor potrivit condițiilor de interior până la îngrijirea lor săptămânală și livrarea la ușă.

Există percepția că un startup din domeniul cultivării plantelor presupune multă muncă murdară. YUP! Așa este! Multă țărână și activitate fizică. Dar rezultatul muncii este unul uimitor! La Floral Soul suntem convinși că plantele ne fac mai buni, mai eficienți, mai creativi, mai relaxați, iar nevoie de a ne afla în natură devine tot mai pronunțată. Însă până a ajunge la implementarea proiectelor de înverzire mai sunt mulți pași importanți de urmat, pe care dorim să îi parcurgem împreună cu tine.

Suntem în căutarea unei persoane dornice de a se iniția în lumea plantelor. Candidatul ideal este deschis pentru a munci în regim part-time, preferabil student/ă în domeniul marketing anul II, care își dorește să învețe mai multe despre cultivarea plantelor.

Responsabilități:
– Asigurare suport în promovarea companiilor de marketing în social media (Facebook, Instagram etc.)
– Acordare suport în diferite activități conexe, în funcție de necesități.
– Măsurarea constantă a proiectelor coordonate. 
– Urmărirea realizării obiectivelor de vânzări.
– Participarea la realizarea materialelor publicitare.

Cerințe:
– Persoană dinamică, cu excelente abilități de comunicare scrisă și orală.
– Capacitate organizatorică, atenție la detalii.
– Capacitate de a lucra independent, dar și în echipă.
– Cunoașterea limbilor română, rusă și engleză.
– Experiența într-un post similar este binevenită.

Oportunități egale pentru toți

Floral Soul este un angajator cu oportunități egale pentru toți. Salutăm toate aplicările, atât timp cât persoana responsabilă va împărtăși aceleași valori organizaționale și va contribui la creșterea companiei, indiferent de vârsta acesteia, gen, rasă, religie sau credință, orientare sexuală, statut civil etc.

Expediază CV-ul tău la team@floralsoul.md


Manager de Vânzări

Floral Soul este compania care vine să ofere starea de bine prin alegerea plantelor potrivit stilului tău de viață. Floral Soul are grijă să-ți ofere o experiență unică de înverzire, de la alegerea corectă a plantelor potrivit condițiilor de interior, livrare, și până la îngrijirea săptămânală ale acestora.

Există o percepție că un startup din domeniul plantelor presupune multă muncă murdară – YUP! Așa este! Multă țărână și activitate fizică! Dar rezultatul muncii este unul uimitor – la Floral Soul suntem convinși că plantele ne fac mai buni, mai eficienți, mai creativi, mai relaxați, iar nevoie de a ne afla în natură devine tot mai pronunțată. Dar, până a ajunge la implementarea proiectelor de înverzire mai sunt mulți pași importanți – pe care dorim să îi parcurgem împreună cu tine.

Care este oportunitatea?

Vrem să devenim mai buni în tot ce facem!

Floral Soul este în căutare de un expert în domeniul vânzărilor.

Suntem în căutarea unui Manager de Vânzări care va definitiva și aplica strategia de vânzări pe segmentul B2B; va seta și va îndeplini KPI-uri săptămânale/lunare, managementul activităților zilnice de lead generare, contactare, comunicare și closing, va avea un rol cheie în dezvolatrea echipei de vânzări și relațiilor cu clienții.

Această poziție este destinată profesioniștilor seniori cu experiență largă în domeniul vânzărilor. Rolul major ce îi se va atribui B2B Manager este de a construi o echipă de vânzări și a construi procese eficiente, ce ar permite scalarea companiei în România și Ucraina.

Ce presupune poziția Manager Vânzări:

 • Identificarea, analiza și înțelegerea clientului țintă;
 • Elaborarea strategiei de vânzări directe si indirecte;
 • Implementarea unui plan de generare de lead-uri pe prin participarea la evenimente, dezvoltarea relațiilor cu clienții existenți, generare de parteneriate strategice;   
 • Construirea procesului de comunicare cu clienții noi, prin folosirea de script-uri, identificarea canalelor de contact: telefon, email, rețele sociale;
 • Conlucrarea cu departamentul de marketing pentru a atrage atenția clienților printr-o strategie de content marketing: blog, SEO, ads, retargeting. 
 • Dezvoltarea si îmbunătățirea materialelor printate si web ce țin de conversii;
 • Contactarea si organizarea întâlnirilor online/offline cu clienții interesați de serviciile Floral Soul.
 • Crearea ofertelor pentru clienți luând în considerare necesitățile lor;
 • Îmbunătățirea continua a strategiei si planului de vânzări prin atragerea feedback-ului la nivel de cerințele clientului, necesitați operaționale, oportunități de business; 
 • Crearea prognozelor de vânzări folosind tool-uri si procese existente, păstrarea informației ce tine de clienți, procese și campanii in CRM.
 • Dezvoltarea și crearea unei echipe de vânzări care ar putea asigura dezvoltarea companiei în tarile din regiune.

Cerințe necesare:

 • +2 ani experiență in procesul de vânzări, preferabil în aceeași poziție ori piață;
 • 1 an de experiență de vânzări directe și comunicare cu clienții;
 • Abilități de comunicare și interpersonale (verbale și scrise); abilitatea de a construi relații la mai multe niveluri în cadrul organizațiilor; 
 • Cunoașterea limbilor Romana, Rusa, Engleză;
 • Experiență in toate etapele procesului de vânzare, de la prospectare la semnarea contractelor;
 • Cu viziune strategică, organizat și capabil să acorde prioritate și să gestioneze mai multe sarcini în același timp;
 • Abilitatea de a face față presiunii, respectarea termenelor limită și prioritizarea sarcinilor;
 • Gestionarea confortabilă a ciclurilor de tranzacții lungi și complexe;
 • Experiență dovedită a atingerii cotei și a realizării indicatorilor de performanta;
 • Abilitatea de a lucra cu persoane din diferite departamente (achiziții, logistica, marketing, operațiuni, inginerie și / sau comerț electronic).
 • Abilitatea de gestionare a proiectelor și capacitatea de a coordona și supraveghea o serie de proiecte concomitent în mai multe departamente funcționale ale companiei.

Iată câteva proiecte pe care dorim să le realizăm împreună cu tine:

 • Formalizarea și dezvoltarea pâlniei de vânzări a companiei.
 • Structurarea și îndeplinirea activităților pe tot procesul de vânzări de la generare de lead-uri până la semnarea contractelor;
 • Definitivarea și îmbunătățirea manualului de vânzări.
 • Angajarea reprezentanților de vânzări la nivel junior și construirea echipei de vânzări.

Aplică aici pentru această poziție!

Oportunități egale pentru toți

Floral Soul este un angajator cu oportunități egale pentru toți. Salutăm toate aplicările, atât timp cât persona responsabilă va împărtăși aceleași valori organizaționale și va contribui la creșterea companiei, indiferent de vârsta acesteia, gen, rasă, religie sau credință, orientare sexuală, statut civil etc.

Expediază CV-ul tău la team@floralsoul.md