B2B

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

Plante pentru
spațiul tău

Dacă nu putem muta munca în natură, știm cum să aducem natura în companii. Beneficiile plantelor pentru companii merg mult mai departe decât motivele estetice. Un Scindapsus pe pervaz, câteva plante suculente pe masa de birou sau un Ficus Lyrata la recepție binedispun pe toată lumea.

Etapele Înverzirii

1

Analizăm Spațiul

2

Selectăm Plantele

3

Livrăm și Amenajăm

4

Îngrijim Săptămânal

Plante pentru birou

Aducem beneficiile plantelor și în interiorul oficiilor. O prezență verde la locul de muncă crește productivitatea și îmbunătățește starea de spirit a angajaților. De la plante mici până la plantele super mari – creăm un mix match potrivit condițiilor de birou. Partea cea mai tare e că toate plantele pot fi comandate online.

Amenajare
showroom-uri

Amplasăm plantele în locuri bine alese ca să armonizeze cu întregul spațiu. Un showroom poate fi decorat cu ghivece mari din ceramică sau teracotă în culori minimaliste și plante iubitoare de lumină pentru o notă de urban jungle. Amenajările cu plante exotice creează experiențe inedite pentru vizitatori.

Cadouri business
și corporate

Căutați cadoul corporativ perfect? La Floral Soul avem plante pentru orice ocazie, echipe, clienți și investitori. Simplitatea și creșterea lor consistentă, cât și alegerea eco-friendly din spate – toate la un loc alcătuiesc un gest deosebit și un cadou memorabil care va dezvolta frunzulițe noi mult timp pe masa de birou.

Green Happy Clients!

Testimonials