Blog

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

cover articol site f2

Plante romantice: cu toții merităm un pic mai multă dragoste

Ziua Îndrăgostiților este o scuză perfectă pentru a răspândi mai multă dragoste în jur. În această zi, unele cadouri aduc bucurie de moment, altele creează amintiri care durează toată viața. Într-o zi posomorâtă de iarnă, un buchet de flori sigur va înviora, însă pentru cei care caută alternative mai durabile, avem câteva idei.

Dragostea este… plante în formă de inimă! O plantă frumos ambalată, dar mai ales cu frunze în formă de inimă este modalitatea noastră preferată de a spune „Te iubesc”, „Mi-e dor de tine, scumpă bunică” sau „Mulțumesc pentru prietenie”. Philodendron, Anthurium, sau Hoya Kerri știu să facă declarații de dragoste subtile.

Dragostea este… ghivece lucrate manual!
Speciale pentru a oferi plantelor o casă încăpătoare și sănătoasă, aceste ghivece din argilă sunt creație de autor și sunt în ediție limitată. Fie că faci cumpărături pentru acea persoană specială, prietena ta preferată sau un răsfăț pentru tine (pentru că cu siguranță o meriți), un ghiveci lucrat cu măiestrie și produs local, este un obiect de artă în sine. Vezi toată colecția.

Dragostea este… atunci când creștem împreună! 

Singura modalitate de a menține plantele vii pentru mult timp este să le cunoști nevoile și să devii foarte apropiat cu ele. Lucru ce se aplică și în relațiile umane. Tocmai de aceea, în orice relație, pe lângă cadouri, e nevoie să dăruim și atenție. Ce altceva poate transmite mai bine acest gând frumos decât o plantă vie.

Alege un cadou cu însemnătate care să aducă aminte de tine în fiecare zi. Catalogul Floral Soul cuprinde plante exotice, mari și stufoase, mici și cu un foliaj dens, găsești trandafiri în ghiveci și copăcei de citrice cu arome îmbietoare. 


Din 2017, aducem natura în casa și în oficiul tău. Pentru orice întrebări, suntem la dispoziția ta atât online, cât și la Orangeria de pe strada M. Kogălniceanu, 54.