Blog

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

Urban-Jungle-Bloggers-book-cover

Orangeria Floral Soul prin lentila comunității globale de plante

Una dintre cele mai mari familii iubitoare de plante, cu o comunitate de peste un milion de urmăritori, a trecut virtual pragul ușii noastre, mai exact al Orangeriei. I-am poftit înăuntru, cu multă ospitalitate, așa cum ne stă în fire, iar ei ne-au inspirat să facem mai mult în 2023.

Urban Jungle Bloggers este un trib global de iubitori de plante găzduit de Igor și Judith, care împărtășesc idei pentru a crea o junglă urbană prin idei de stil, bricolaj și sfaturi ecologice. Este o comunitate globală imensă de iubitori de plante care răspund trendului de urban jungle pe termen lung și împărtășesc pasiunea de a trăi printre plante. Iar de curând, am fost onorați să ne regăsim și noi printre sursele de inspirație în comunitatea lor, moment ce ne-a servit ca o doză de optimism și încredere în ceea ce ne propunem în continuare.

Orangeria – mai mult decât un loc pentru plante

Cu 3 ani în urmă, într-o clădire istorică din centrul Chișinăului, am inaugurat un loc în care oamenii să se simtă ca acasă printre plante. De-a lungul timpului, colecția noastră de plante s-a extins, la fel și spațiul, serviciile și clienții noștri. Transplantăm gratuit plante, avem spațiu dedicat reabilitării lor – pentru că știm că și ele suferă la fel ca noi -, iar când ni se face dor de povești la gura sobei, ne adunăm în jurul căminului cu lemne trosnind, și povestim despre plante alături de voi. Tot aici, organizăm ateliere de lucru, deprindem abilități de lucru cu pământul, îngrijim de plante și le cunoaștem mai bine.

Trebuie să vorbim… despre urban jungle trend

Da, știm că există acest trend de ceva vreme. Și cu siguranță oricine deține un cont de Instagram a scrollat printre imagini cu jungle vibes. Nu este tocmai un concept nou, ci mai degrabă un pilon în lumea designului. Și totuși, nu ne-am plictisit de urban jungle trend. De fapt, suntem departe de a ne plictisi. Ne propunem ca în 2023 să aducem acest trend și în lumea corporate din Moldova, să-i îndrăgostim pe angajatori și angajați în spațiile de birouri verzi.


Povești ca acestea nu doar demonstrează impactul pozitiv și amprenta de durată a unei comunități puternice, dar invită și cititorii într-o călătorie de descoperire și experimentare.

Cu iubire,
F L O R A L  S O U L 🌿