Blog

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

f5af8931fef1f50b49ac61468b3947725a5e81d9&w=1920

Rezoluție pentru 2021: crește o nouă plantă în noul an

Așa cum ne-a obișnuit tradiția, la început de an punem dorințele și scopurile pe foaie. Ce-ar fi ca în 2021 să crești o plantă nouă? Să urmărești cum crește frunzuliță cu frunzuliță și să te minunezi de ea. Iar la sfârșit de an, să îți dai seama că având grijă de o plantă, ai crescut și tu ca om.

GĂSEȘTE PLANTA PERFECTĂ PENTRU TINE

Care e stilul de plante ce ți se potrivește? Minimalismul sau mai degrabă preferi sorturile îmbelșugate și bogate? Dacă visezi la ceva mai exotic, avem soluția la Floral Soul. Ca să-ți ușurăm alegerea, ți-am pregătit un quiz pentru a găsi planta ta de suflet.

Descoperă mai mult despre planta aleasă în catalogul nostru online.

LEVEL UP

Dacă ești mai experimentat și vrei să treci la nivelul următor crescând o plantă rară sau ceva mai neobișnuită, lasă-ne un mesaj și îți facem noi rost de ea. Îți servim toate informațiile despre plantă și condițiile de livrare. Scrie-ne.

STARTER PACK PENTRU 2021

Adu o plantă nouă în casa ta. Alege una semnificativă pentru tine, pe care să o admiri și care să te remunereze cu energie verde. Lucrezi de acasă? Atunci poți să consideri ca și cum ai avea un nou coleg de serviciu – o plantă verde care să-ți purifice aerul și să-ți sporească creativitatea. Pentru început, ai nevoie de spațiu pentru noul prieten – cu o plantă bine amplasată e ușor să-ți găsești liniștea acasă. Mai ai nevoie de un ghiveci, pe care îl putem alege împreună și, de nimic altceva, decât multă dragoste. De restul, ne ocupăm noi.

URBAN JUNGLE LA TINE ACASĂ

Vrem să îți amintim despre serviciile noastre de înverzire. Pe lângă faptul că livrăm plantele acasă, îți mai punem la dispoziție servicii de consultanță și sfaturi de îngrijire, scrie-ne oricând. Analizăm spațiul, luminozitatea și designul încăperii tale. După ce stabilim locul de amenajare, alegem ghivecele, instalațiile și plantele cele mai potrivite. Dacă nu ai timp să îngrijești de plante, o putem face noi în locul tău, menținându-le verzi și sănătoase organizând vizite săptămânale. Pentru o înverzire personalizată a spațiului tău, lasă-ne o solicitare aici.

Răsfață-ți plantele, răsfață-te pe tine.

Din dragoste pentru plante,

Floral Soul