Blog

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

673cd1380ae42e053ca34445ebb00803aeb95e2d&w=1920

În luna lui Cupidon, dragostea are nevoie de grijă și de…plante cu frunze în formă de inimă

Anul acesta, nu mai vrem să alegem un cadou-clișeu – ciocolate sau ursuleți de pluș -, ci unul ales conștiincios, care să bucure și să fie prietenos cu mediul. A oferi o plantă vie este un gest infinit mai romantic. Până și natura ne va mulțumi.

Dacă bifezi aceste trei condiții în alegerea cadoului tău, atunci fii sigur(ă) că vei impresiona:

1. Cadoul tău nu e standardizat și nu reprezintă o idee-clișeu.

2. Cadoul tău este prietenos cu mediul și pe cât posibil sustenabil.

3. Cadoul tău va dura mult timp și va rămâne o frumoasă aducere-aminte a Zilei Îndrăgostiților din acest an.

Oare nu e o plantă în ghiveci una dintre cele mai frumoase metafore ale dragostei? Vie, romantică, dornică de grijă și, cel mai important, durabilă. Iată opțiunile noastre preferate:

Sweetheart Hoya
Această plantă suculentă în formă de inimă e o declarație evidentă de dragoste și, fără îndoială, va transmite mesajul foarte clar persoanei căreia îi va fi destinată. Mică și perfect alcătuită – așa cum numai un început romantic de relație poate fi.

Strings of Hearts
Un mesaj de iubire se cere completat de o plantă…inimoasă. Eleganța bizară a acestei suculente frapează și te pomenești că nu mai înțelegi – acele șiraguri căzătoare sunt frunze în formă de inimă sau, totuși, niște perle de nuanță gri violaceu? Orice-ar fi, e nevoie de o inspecție atentă pentru a-i aprecia finețea.
Scindapsus Pictus
Cine nu s-ar îndrăgosti de frunzele în formă de inimă traversate de vinișoare gri ale acestei plante? Și, la fel ca cea mai dragă persoană, Scindapsus Pictus nu numai că arată bine, dar te și înțelegi foarte ușor cu ea.
Scindapsus Neon
Bine cunoscută pentru culoarea sa de lime și pentru ușurința cu care poate fi îngrijită, Scindapsus Aureus va face ca inima să bată mai tare decât un buchet de trandafiri. Verde, luxuriantă, tropicală – cam așa e atmosfera care se instalează în casă odată cu această plantă.

Marble Prince
Fii creativ(ă)! Marble Prince este un alt soi comun de pothos. Frunzele verzi cu un contur vizibil în formă de inimă și striate de-un alb cremos vor avea efectul scontat.

Toate plantele enumerate mai sus pot fi vizualizate în catalogul online Floral Soul cu opțiunea de livrare la domiciliu sau ne poți vizita la Orangeria de pe strada M. Kogălniceanu 54, unde găzduim toate plantele din stoc.

Suntem aici să te ajutăm să alegi cadoul care să comunice cel mai frumos sentimentele tale, pentru că plantele au nevoie de dragoste și dragostea are nevoie de plante cu frunze în formă de inimă.

Floral Soul