Foto și Video în Orangerie

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

Fotografie și video cu scop comercial în Orangerie. Regulament

Orangeria Floral Soul este un loc privat deschis publicului. Aici așteptăm și întâlnim cu plăcere toată lumea, care este în căutare de plante și, la fel, pe cei captivați de estetica fațadei. Ne bucurăm și acceptăm cu deschidere conținutul vizual făcut cu telefonul și folosit în scop personal.

NU permitem difuzarea de imagini și video care prezintă interiorul și / sau exteriorul Orangeriei, folosite în scop comercial (ex., produse fotografiate pe rafturile Orangeriei, ședințe foto, spoturi etc.), fără acordul administrației în prealabil. Tocmai din acest motiv, dar și pentru a evita orice confuzie în acest sens, ținem să vă comunicăm următoarele:

  1. spațiul Orangeriei poate fi închiriat pentru ședințe foto sau video – pentru care se va percepe o taxă de 500 MDL per oră;
  2. rugăm să se comunice toate detaliile în prealabil cu 5-7 zile;
  3. disponibilitatea Orangeriei este doar sâmbătă, în intervalul 16:00 – 19:00, și duminică, de la 10:00 până la 18:00;
  4. orice tip de conținut, ce urmează a fi creat la Orangerie, moodboardurile și specificul produselor vor fi agreate cu Brand Managerul Floral Soul.

Tipuri de conținut permis în interiorul Orangeriei:

  • ședințe foto personale (cu fotograf);
  • spoturi publicitare;
  • ședință foto comercială (lookbookuri, cosmetice, altele).
  • pentru orice alt tip de conținut, vă rugăm să contactați echipa Floral Soul.

! Nu permitem ședințele foto sau video de tip nude.

*Moodboardurile și specificul produselor vor fi agreate cu Brand Managerul Floral Soul.

Mulțumim pentru toată înțelegerea!