Despre Floral Soul

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

Misiunea

 

Totul a pornit de la simpla idee că natura oferă starea de bine. Din toate timpurile oamenii au avut o legătură strânsă cu natura. Ne place să facem plimbări în parcuri și alei verzi, să inspira mireasma florilor și să simțim energia pe care ne-o oferă locurile verzi. Ori de câte ori simțim nevoia facem asta.

Dar ritmul orașului uneori ne lipsește de aceste plăceri. Atunci ne-am întrebat ce-ar fi dacă vom avea parte de natură și acasă, acolo unde ne aflăm cel mai mult timp, sau la birou. Pentru că efectul este unul uimitor – plantele ne fac mai buni, mai eficienți, mai creativi. Plantele oferă un aer curat și fresh. De aici vine Floral Soul, din dragostea față de natură și din dorința de a înverzi casele oamenilor.

 

Misiunea Floral Soul este să-ți ofere starea de bine prin alegerea plantelor potrivit stilului tău de viață. Vom avea grijă să ai parte de o experiență unică de înverzire, de la alegerea corectă a plantelor până la îngrijirea săptămânală ale acestora.

 

Cu Dragoste de Plante
Echipa Floral Soul