Blog

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

1-3

Ce #PLANTGOALS ți-ai setat vara aceasta?
Circulă o idee înțeleaptă în lumea iubitorilor de plante: dacă vrei să te bucuri de urban jungle și la iarnă, trebuie să investești timp și resurse în plante începând din vară. Lunile călduroase sunt un moment bun de a ne gândi, a planifica și a ne seta obiective pentru sezonul rece. Așadar, întrebarea noastră este: ce planuri verzi ai în această vară?


#1. CU O SINGURĂ PLANTĂ NU SE FACE URBAN JUNGLE

Dacă ți-ai pus în gând să-ți transformi spațiul de locuit într-un paradis botanic care să țină până-n iarnă, îți recomandăm să investești acum în câteva plante de dimensiuni medii care vor ajunge mari și stufoase până la iarnă. Câteva exemple: Monstera Deliciosa, Ficus Alii, Scindapsus, Pilea, Calathea și Philodendron Xanadu. Pe oricare dintre ele le găsești în catalogul nostru. După ce ți-ai ales plantele te poți ocupa de poziționarea lor strategică, ca să dai viață spațiului în care locuiești. De exemplu, un cactus plin de viață sau orice plante suculente pe rafturile cărților, o Monstera lângă televizor sau o Musa Banana în living. Dacă ai o plantă mare, pune-o în centrul atenției. Ficusul mare, yucca, palmierul pot fi folosite ca plante de sine stătătoare. Oferă-le un ghiveci frumos și amplasează-le într-un loc proeminent.#2. VERDE, CÂT MAI MULT VERDE

Cât mai mult verde e în mod evident un #plantgoal minunat. Acest obiectiv realizabil te va face să te simți mult mai bine – o stare de bine ce se poate transporta până-n iarnă. Pentru un redesign verde, poți încerca cu o plantă suspendată în agățătoarele de tip macramé. Grupează plantele ca să creezi zone de calm în camere. Alege ghivece care să se completeze și te poți juca cu înălțimea un pic. Așază plantele pe un scaun sau un suport mai vintage. Cel mai simplu mod de a crea un climat de urban jungle într-un interior este să-l umpli cu plante. Câteodată o Monstera măricică sau un palmier poate fi suficient.
#3. TIMP PERFECT PENTRU PROPAGARE

Cu acest #plantgoal îți faci prietenii și familia fericită, dar și lumea un pic mai verde. Poți dărui butași de plante la zile de naștere, petreceri sau poate chiar o cină. Este un cadou sustenabil și un gest plin de sens. Butașii sunt propagați vara, pentru că atunci planta crește intens. E una dintre cele mai simple metode de înmulțire, lăstarii tăiați fiind mai întâi așezați într-un pahar de apă pentru a-și forma rădăcinile sau plantați direct în pământ. În acest fel, în mod gratuit îți vei asigura o oază de verde în casă care va prospera la iarnă.

#4. REÎNNOIEȘTE-ȚI COLECȚIA DE PLANTE FLORAL SOUL

Poți experimenta cu specimene noi și exotice. De curând, am suplinit stocul la Orangerie și te putem bucura cu exemplare unice și destul de căutate. Cu acest #plantgoal dobândești mai multe plante, dar și mai multă experiență.

Din 2017, aducem natura în casa și în oficiul tău. Pentru orice întrebări, suntem la dispoziția ta atât online, cât și la Orangeria de pe strada M. Kogălniceanu, 54.

Din dragoste pentru plante,
Floral Soul