Back arrow Floral Soul

Floral Soul

Misiunea Floral Soul este să-ți ofere starea de bine prin alegerea plantelor potrivit stilului tău de viață. Vom avea grijă să ai parte de o experiență unică de înverzire, de la alegerea corectă a plantelor până la îngrijirea săptămânală ale acestora.

Background Leaf
Green Leaf Red Leaf Timber Leaf Coral Leaf Silk Leaf

Totul a pornit de la simpla idee că natura oferă starea de bine. Din toate timpurile oamenii au avut o legătură strânsă cu natura. Ne place să facem plimbări în parcuri și alei verzi, să inspira mireasma florilor și să simțim energia pe care ne-o oferă locurile verzi. Ori de câte ori simțim nevoia facem asta.

Dar ritmul orașului uneori ne lipsește de aceste plăceri. Atunci ne-am întrebat ce-ar fi dacă vom avea parte de natură și acasă, acolo unde ne aflăm cel mai mult timp, sau la birou. Pentru că efectul este unul uimitor – plantele ne fac mai buni, mai eficienți, mai creativi. Plantele oferă un aer curat și fresh. De aici vine Floral Soul, din dragostea față de natură și din dorința de a înverzi casele oamenilor.

Descoperă-ne

Abstract Shape Left Abstract Shape Right
Slide Left Slide Right
Elena

“Natura e despre grijă, răbdare și schimbări. Despre aceasta ne pot învăța plantele, în fiecare zi.”

Elena

Anastasia

“Fiecare merită să se simtă bine acolo unde se află. Și noi vom avea grijă să-ți oferim starea de bine cu ajutorul plantelor.”

Anastasia

1 / 2